Telefon-ikon0735760086

Om oss

Företaget Nekis Beauty Clinic är grundat år 2022, med en målsättning att bemöta alla individer på lika villkor.

Hos oss är individen i fokus då en ömsesidig dialog skapas, som förklarar vad individen är intresserad av, som därefter erbjuds genom våra olika tjänster eller skräddarsydda paket. 

Går du i tankarna eller är du i behov av en laserbehandling, så har du kommit rätt. Då vi erbjuder laser hårborttagning men även pigment borttagning till både kvinnliga och manliga kunder bidrar vi med en bred utbud av tjänster som är tillgängliga att välja fritt bland.

Motus AX är maskinen som vi arbetar med, det är en laser som ger en effektiv och behaglig samt smärtfri behandling till kunden. Då vi välkomnar alla,  eftersträvar vi att ge gott bemötande, rådgivning, samt en professionell tillvägagångsätt och utövande då en tjänst erbjuds.

Motus AX är en hårborttagningslaser som med hjälp av den omtalade moveo teknologin hjälper dig att förvärkliga ett eftersträvat resultat som upplevs smärtfritt och ger en bra och hållbar resultat.
Nerhana Krupic
Laserterapeut

Är en person som eftersträvar professionell bemötande, med en gedigen ambition att tillgodose kundens behov. Med glimten i ögat för det lilla extra.
Amel Krupic
Laserterapeut

Är en ansvarsfull, kommunikativ samt plikttrogen person med mål att bemöta och tillfredsställa kundens önskemål på bästa möjliga sätt.
/