Telefon-ikon0735760086

Våra tjänster

Neki's Beauty Clinic, en klinik som eftersträvar kundens bästa i alla lägen.

Neki’s Beauty Clinic är grundad år 2022. I dagsläget är vi en liten klinik med en utrustning som är i framkant då laserhårborttagning benämns. Det som utmärker oss från andra kliniker är att vår ambition och strävan går mot att erbjuda individen en bekväm, effektiv, snabb och smärtfri behandling till ett förmånligt pris.

Genom att boka en konsultation med vår certifierad personal skapar individens olika behov och önskemål de förutsättningar som formar kundens behandlingsalternativ.

Därefter går personalen tillsammans med kunden stegvis igenom vilka alternativ som kan vara passande för en skräddarsydd behandling som tillgodoser deras behov.

Motus AX är en Alexandrit laser som med en Moveo teknik möjliggör en snabb, säker och smärtfri behandling åt kunden.

Så är du i tankarna att prova på något nytt eller är i behov av en smärtfri laserbehandling hör av er till oss så ser vi till att utifrån era önskemål erbjuda ett fantastisk upplevelse, som även är smärtfri.

Motus AX är en Alexandrit-laser som använder sig av den nyaste Moveo tekniken tillgängligt på marknaden. Denna unika kombination som tillkommer i Motus AX, möjliggör en effektiv och säker samt smärtfri behandling genom att succesivt öka värmen i hårstråt utan att värma upp huden.
/